Lowlands, we zijn er weer

Lowlands 2017, 25 jaar Lowlands, mijn 16de. Dit jaar hoor ik veel de vraag; hoe vaak ben jij geweest. Ik dus 16 keer, niet achtereenvolgend, 2000 was mijn eerste jaar. Het heeft wat zo’n jubileumjaar. Terugblikken naar hoogtepunten.

 

De organisatie (Mojo) wil voornamelijk vooruitkijken. Met een nieuwe Bravo en een nieuwe Alpha. Wat zijn ze hoog en wat is de constructie indrukwekkend. Ik noem het geslaagd! De druk op het Alpha-terrein is minder omdat het stuk waar je zicht op het podium hebt een stuk groter is geworden. Editors in de regen, het maakte niet uit. Het Lowlandsvolk moet echter nog wel even leren dat naar voren lopen om te schuilen écht geen zin heeft en dat je écht niet met 30.000 man onder deze halve Alpha past. Maar berust je eenmaal in de regenbui dan heeft het ook wel wat – dat weer dat altijd een rol speelt.

Dan de Bravo – daar moet je in geweest zijn om een idee te krijgen. Het voelt heilig! De discolampjes tijdens Mirrorball van Elbow waren om nooit te vergeten in deze kerk. Wat gaaf!

 

Ik hou van Lowlands. Creatief jezelf opnieuw uitvinden is niet makkelijk en een enorme uitdaging. Ook in het dagelijkse leven. Lowlands voelt als oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Wat deed ik tussen de vorige editie en deze? Om mij heen hoor ik ook vaak: weet je nog vorig jaar? Lowlands is een reset-moment.

 

Op dit moment lig ik schoon en gedoucht nog even in mijn tent. Het is zondagochtend 8u24 en zowaar stil op Lowlandscamping 1. Ik wilde een blogje schrijven over creativiteit op Lowlands, de insteek van Maak het Vrolijk gebruiken. Maar blijkbaar is zondagochtend een betere tijd voor mijmeringen dan voor het brengen van inspiratie.

 

Eerder schreef ik ook over Lowlands:

De creativiteit van Lowlands

Terug naar huis, terug naar Lowlands

Plat heuptasje om zelf te naaien

Nailart Black & White

Het leven van een festivalbandje nadat het van je pols is

Speel zelf met je handen een poppetje, net als Lejoimg_0998

img_1036

img_1058

img_1104

img_1109

img_1113

img_1124

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Lowlands, we zijn er weer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.