Het leven van een festivalbandje nadat het van je pols is

Lowlands was heerlijk, écht waar. Nagenieten en in gedachten teruggaan gaat heel makkelijk met het Lowlandsbandje om mijn pols. Sommigen laten dit er maanden of zelfs jaren omzitten, maar er komt een moment dat het bandje er toch af gaat. Bij mij meestal na een week of twee. En dan? 

Zelf heb ik al eens bedacht er een tasje van te maken of er een rok mee te versieren. Of zelfs om samen met oude bandshirts ze te verwerken tot een jurkje of toffe quilt. Op Lowlands zag ik iemand die alle bandjes om een hoedje had gedaan. Ik maakte er een foto van, ter inspiratie. Twee minuten later kwam er iemand langs mij stappen om een praatje met de man te maken. Zelf had ze haar bandjes ook op een hoedje gestikt. Samen maakten ze een selfie.

Op Pinterest heb ik wat ideeën verzameld, zie hieronder voor de tofste ideeën en het Pinterestbord voor meer.

Hieronder zie je:

 • Armbandjes van festivalbandjes, per stuk met een sluitinkje of meerdere samengevlochten.
 • Een klok bekleed met bandjes.
 • Een lamp bekleed met bandjes.
 • Een broekspijp vol, deze vind ik erg tof omdat je het weer aan kan doen naar het festival en je de pijp steeds verder vol kan zetten.
 • De bandjes ingelijst zodat je ze aan de muur kan hangen.

  
  
  

  The following two tabs change content below.
  Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

  Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.