Terug naar huis, terug naar Lowlands

Nog minder dan een week en dan mogen we weer terug, terug naar huis, terug naar Lowlands. En wat mij betreft zijn jullie allemaal uitgenodigd. Het festival is nog niet uitverkocht. Dus: doe eens gek en koop een kaartje! Als je hier een berichtje achterlaat kunnen we contact met elkaar zoeken en elkaar (Ayla is er ook) daar ontmoeten.

Lowlands is en zal altijd mijn thuisfestival blijven. Ik voel me er thuis en ik voel me er heerlijk. Het is jammer dat mijn geliefde en kind thuis blijven anders zou ik er blijven wonen.

Nu het niet uitverkocht is zeggen mensen dat ‘Lowlands het niet meer heeft’, maar er zijn jaren geweest dat het niet uitverkocht was. En eigenlijk waren dat de heerlijkste jaren, met veel ruimte om je heen en fijne mensen. Iedereen die er was heeft bewust de keuze gemaakt voor Lowlands en komt echt voor het festival. De mensen die komen vanwege de hype vallen af, zij staan alweer op het volgende festival. Ach dan is het een paar jaar niet uitverkocht, so what? Over een jaar of 15 hoop ik nog te komen en neem ik mijn zoon mee.

Lowlands gaat voor mij over vier dagen compleet mijzelf zijn, zonder eisen of verwachtingen van mijzelf. Over open staan voor wat er is, wat er gebeurt. Lowlands in vriendschap en spelen. En Lowlands is vooral heel echt. Alle emoties worden groter, verliefdheid wordt groots, blijheid wordt episch en als je verborgen verdriet had komt ook dat er hier uit.

Tijdens het voorluisteren heb ik al behoorlijk wat muziek in een Spotifylijst gezet > Luister mee!
Alle Lowlandsartiesten op Spotify beluister je in deze Spotifylijst.

En kom je ook?

PS. De foto boven dit artikel is van de Indiatent in 2013. Natuurlijk is de Alphatent, de grootste, met zijn blauwgele strepen iconisch en het meest herkenbaar. Ik laat graag zien dat Lowlands niet om de grote namen draait, vandaar die Indiatent Sterker nog je zou een Lowlands kunnen vullen zonder ook maar een band te gaan beluisteren.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.