Telefoonachtergrond voor Oeteldonk

De laatste tijd ben ik aan het spelen met het maken van patronen. Deze keer maakte ik een patroontje dat leuk is om als telefoonachtergrond te gebruiken voor iedereen die ook carnaval gaat vieren in Oeteldonk.

Klik hieronder op de afbeelding om hem op te slaan. Afhankelijk van je browser hou je de afbeelding lang ingedrukt (voor de meeste mobiele browsers) of klik je met je muis rechts (voor je pc), daarna kies je ‘afbeelding opslaan’ of ‘opslaan als’. Vervolgens kun je de afbeelding op de voor jouw telefoon gebruikelijke manier als achtergrond opslaan.

Fijne dagen!

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.