Vrolijk maken in het klein #3

De afgelopen dagen zijn gevuld met allerlei fijne momenten en kleine dingen waarmee we onszelf wat vrolijker maken. Uiteraard horen de kerstversieringen daarbij. De foto hierboven is van het kerstdorpje dat we hebben opgebouwd en dat een van mijn (schoon)opa kregen. Hij zet het zelf niet meer op en nu kunnen wij ervan genieten. Het is echt zo leuk en uitgebreid. Bovendien gaan in de avond de lichtjes aan.

Andere fijne dingen:

  • Uit de kerstdozen kwam ook de kerstquilt/aventkalender weer naar voren die mijn schoonmoeder voor ons maakte. Elke dag maken we een vakje open, en dat is zeker voor het mannetje steeds een verrassing.
  • 18 december mag Maak het Vrolijk invallen in de kerstadvent bloghop #aftellennaarkerst die MizFlurry organiseert. Je kunt die dag een blogpost met een kerstknutsel online verwachten.
    Bekijk hier wat de bloghop inhoudt en welk blogs er al verschenen zijn >
  • Met het patroon dat ik voor deze trui al geknipt had maakte ik nog een trui met een fijn avonturenstofje. Deze kampeerstof is van Mi & Joe Fabrics en noh (in de aanbieding)  te koop bij naaiplezier.nl. Helaas blijk ik nog geen foto van de trui te hebben gemaakt…
  • Ik plakte wat washitape om derde onderkant van een lege whiskeykoker en promoveerde deze tot potlodenbakje.
  • Dingen die kapot gaan zijn natuurlijk eigenlijk niet leuk. Maar als je het met een beetje lijm en plakband weer kan maken is het toch fijn. Dit keer waren het twee boeken en een houten krabbertje. Het laatste boek dat ik mocht plakken is het boek van Spuit Elf. Kennen jullie deze brandweerolifant al? Hier is het écht een voorleesfavoriet. Bekijk ook op bol.com.

    Lees mijn eerder blog over flapjesboeken plakken >

Kerstquilt

Quilt zwarte poes

dsc06883

Potlodenbakje met washitape

Kartonbloekje plakken

Spuit elf

De link naar bol.com is een affiliatelink.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.