149 Sinterklaassurprise ideeën

Al enige jaren post ik rond deze tijd inspiratie voor Sinterklaas. Voor Sinterklaassurprises om precies te zijn. Voor Maak het Vrolijk deed ik dit op mijn ‘oude’ site Lings.nl en dat zijn nog altijd posts die goed zijn voor een hoop bezoek via Google in deze tijd.

Met Pinterest is het opdoen van inspiratie voor surprises bijna makkelijk geworden. En al maak ik zelf geen surprise dit jaar, het verzamelen op mijn Pinterestboard Sinterklaarsurprises gaat gewoon door.

Hieronder een impressie, maar bezoek vooral het board. Bij het verschijnen van dit blog bestaat dit al uit 149 toffe pins van paarden tot minions en van donuts tot naaimachines. Ik pin gewoon verder, dus het worden er vast snel meer :).

Sinterklaassurprises naaimachine Sinterklaassurprise kat Sinterklaassurprise zwemmen

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

2 thoughts on “149 Sinterklaassurprise ideeën”

  1. Hoi,

    Zag je Kat surprise, errug leuk zeg.. Zou ik misschien de benodigheden en de stappen mogen weten. Deze lijkt mij erg leuk om te maken.

    Met vriendelijke groet,
    Anja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.