Brandweerman Sam T-shirt voor onze fan

Brandweerman Sam is de grote help van ons mannetje. Geen bevlieging, nee dit gaat al een behoorlijke tijd terug. Alles wat Sam doet is mooi. En ook zijn ander brandweerdingen ook tof, Sam staat op eenzame hoogte. Toen ik dus op het Stoffenspektakel deze stof zag moest ik ze wel meenemen. Dat zou een mooie Brandweerman Sam T-shirt worden. Twee zelfs, want ik kocht de rode en de blauwe variant van de stof.

Stof met Brandweerman Sam

De stof zag ik in de kraam van Samitex. Een kraam met echt mooie en luxe stoffen. Zeker niet alleen voor kinderen! Neem een kijkje op hun site Samixtex.eu om een indruk te krijgen. Helaas hebben ze geen webshop, maar je kan bestellen via email. De Brandweerman Sam stof is van het merk Little Darling. Ik heb daar eerder stof van gehad en die bleef erg mooi. Genoeg reden voor mij om mezelf over te halen deze wat duurdere tricot toch te kopen. Ik heb online de stof voor jullie teruggezocht: patroonstoffen.nl heeft vier verschillende Brandweerman Sam stoffen. De stof met Jupiter (de brandweerwagen) heb ik op het Stoffenspektakel niet gezien, de andere drie wel.

Brandweerman Sam T-shirt

Het shirt zoals ik dat heb gemaakt is de Semper Sweater van Sofilantjes. Weet je nog dat gitartenshirt met capuchon dat ik pas maakte? Dat is hetzelfde patroon. Dit keer koos ik ervoor het basisshirt te maken, dus zonder de zijpanelen. De gewone col bij dit patroon heb ik vervangen door een kleiner kraagje. Hier leg ik uit hoe je dat doet. Van beide kleuren Brandweerman Sam stof had ik een halve meter. In maat 98 kan ik daaruit twee shirts halen (als ik de mouwen in een andere stof doe tenminste). Dus in het najaar kan ik in een maatje groter nog een keer een paar Brandweerman Sam T-shirts maken. Jee!

Ons mannetje heeft het blauwe shirt al gehad en is er superblij mee. De rode krijgt hij zondag aks we naar Brandweerman Sam in het theater gaan!

Brandweerman Sam T-shirt

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Brandweerman Sam T-shirt voor onze fan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.