Altijd goed: een grote bos kleurige bloemen

‘Zeg het met bloemen’ zeggen ze. Als je bloemen krijgt weet je dat het goed zit. Mijn favoriete lieve boeket bestaat uit kleine roosjes in allerlei kleuren. Simpel en juist daardoor vaak zo oprecht. Kleur is het belangrijkste woord. En dat mag je best durven!

Wij kregen dit boeket van Marieke, een hele goede vriendin. Het is flink groot en past echt maar net in de vaas. Ze zocht de bloemen zelf bij elkaar op de markt. Ze vertelde er trots bij dat ‘haar’ kraam altijd twee bossen voor vijf euro heeft en dat ze zich daar altijd uitleeft. De marktkoopman vond het maar een gewaagde keuze, zo veel kleur door elkaar. Maar zoals ik al zei: kleur moet je durven!

Ik vroeg Marieke voor me op te schrijven welke bloemen het nu eigenlijk zijn. En dat deed ze. Wil je ook zo’n tof boeket ga dan op zoek naar de volgende bloemen:

 • A: gladiool
 • B: roos
 • C: gierst/vingergras
 • D: phlox
 • E: veldsalie
 • F: agapanthus

  

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Altijd goed: een grote bos kleurige bloemen”

 1. Gewaagd, maar zeker geslaagd! Het lijkt haast wel een veldboeket :)

  Vind het ook zeker mooier dan die über gestijlde (en megadure) bossen die je bij bloemisten vaak tegenkomt.

  Hopelijk blijft de bos lang mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.