Heerlijk zo’n stoel om in weg te kruipen

 

Stoelen heb je echt in alle soorten en maten. Nu de box het huis uit ging werd het tijd voor ons een mooie fauteuil uit te zoeken. Wat we precies zochten wisten we niet. Het mocht in ieder geval wat ‘liever’ en ‘zachter’ zijn dan de meubels die we al hebben en het mocht dit keer écht niet van de Ikea komen.

Bij de Ikea zagen we Strandmon (foto linksonder) die wel paste, maar dat zou weer een Ikea toevoeging zijn en we wilden juist graag wat meer mixen. Bij Hulshoff zagen we een hoge knalblauwe stoel die we zeker vanwege de kleurtjes erg tof vonden. Maar goed die prijs… en om nou zo’n dure stoel te kopen met een rondlopende dreumes en een kat leek ons niet heel verstandig.

Leenbakker

En ineens stond ie daar: stoel Berlijn (foto hierboven) helemaal voorin de Leenbakker. De Leenbakker ja! Die winkel heeft de laatste jaren nogal een verandering ondergaan en zit nu dichter op de woontrends en heeft toch een leuke prijs. Wij kochten de stoel in  aubergine en olijfgroen. Een staat in de huiskamer en een in de bibliotheek. Kunnen we per seizoen wisselen welke stoel waar staat. De stoel is trouwens nog tot 1/8 in de aanbieding en ze hebben er ook een heel schattig bankje bij (foto rechtsonder).

Het behangetje op de achtergrond is van Graham & Brown en te koop bij de gamma.

strandmon

 

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Heerlijk zo’n stoel om in weg te kruipen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.