Ik ben er weer – en ga verhuizen

Zo, twee maanden, zo lang is het nog nooit stil geweest hier op maakhetvrolijk.nl. En niet dat ik niet creatief bezig ben geweest: ik maakte een nieuw carnavalsjasje, kleding voor mijn bijna-kleuter, nog een lora-jurk voor mijzelf, kocht een nieuwe naaimachine, bakte vanalles. Nee de blogtijd ging op aan wat anders: we hebben een nieuw huis gekocht en ons appartement verkocht! Nou ja op papier, de echte overdracht moet nog komen. Over zo’n zes weken gaan wij verhuizen!

De komende maanden zal dus zeker de categorie ‘Maak het Vrolijk – in huis’ weer lekker gevuld gaan worden én hoop ik tijd te vinden wat eerdere projecten alsnog in een blogje te zetten.

Naar een eengezinswoning verhuizen

We gaan dus van een appartement naar een eengezinswoning. De foto bovenaan dit stuk is van Google Streetview en alweer verouderd: er ligt een compleet nieuwe voortuin in. Achter trouwens ook. Verwacht dit jaar dus geen moesbalkon tips meer van mij. Ik hoop in de tuin wat plek te kunnen maken om nieuwe dingen te kunne proberen. Maar de vertrouwde bakken gaan in ieder geval mee.

Het is nog even wennen om een heel huis in te richten. Ik heb in mijn hele leven nog nooit in zo’n ‘gewoon’ huis gewoond. Met mijn ouders heb ik het overgrote deel in een stadse dubbele bovenwoning gewoond, toen ging ik op kamers (twee verschillende) en vandaar naar mijn eerste eigen huurappartement op drie hoog en daarna naar dit luxe appartement op zes hoog. Het uitzicht gaan we wel missen!

Om nu alvast bezig te kunnen zijn met bedenken wat waar komt en of we nog nieuwe meubels nodig hebben heb ik op de iPad een leuke 3D planner app gezet. Dat wordt mijn eerste échte nieuwe blog na deze ongeplande blogstilte.

a5b8d11a-67ba-45d2-a123-a388cb16e25d

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.