Mooie fleece stoffen

Pas deelde ik een uitleg over hoe je makkelijk fijne hoezen maakt voor woonkussens. Daarvoor maakte ik gebruik van heerlijk zachte fleece. Ik kocht deze op de stoffenmarkt, maar die is niet elke week. Waar koop je nu fijne en leuke fleece stoffen?

  • Voor effen stoffen kun je terecht bij Ikea. Zij verkopen fleecedekentjes voor iets van drie euro. Het is wat dunnere fleece, maar dit is zeker de goedkoopste oplossing. De kleuren die ze hebben variëren door het jaar heen. Rood en wit zitten eigenlijk altijd wel in het assortiment.
  • Op stoffen-online.nl vindt je vele kleuren effen fleece voor 4,50 euro per meter. Bijvoorbeeld de rode en oudroze op het plaatje hieronder.
  • Op diezelfde site vind je ook de heerlijke Happy India fleece, wat een kleuren! Deze stof kost wel € 7,99 per halve meter….
  • De stoffenkraam.nl heeft naast effen fleece een laar erg leuke stoffen voor de kinderkamer. Wat dacht je van indianenfleece, sterrenfleece en beestenfleece.
  • Op dekkersstoffen.nl staat een mooie fleece voor de feestdagen: donkerrood met donkeroranje ijssterren. Op diezelfde site vind ik voor in huis de groene stippen en strepen fleecestoffen erg leuk. Deze zijn ook in andere kleuren leverbaar.

Ik heb best wat fleecestoffen gedeeld met een print. Die zijn nu eenmaal leuker om te laten zien dan effen stoffen. Als ik een kussen met print zou maken, zou ik voor de achterkant kiezen voor een effen kleur.


The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

3 thoughts on “Mooie fleece stoffen”

  1. Ik heb net al mijn hoezen van de kussens gehaald omdat ik ze zat was en nieuwe wil maken maar tja, dat komt er dan weer niet van. Thanx voor het zetje. Moet het echt eens gaan doen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.