Vrijdagavondlol: fotomoji

Alles wat vrolijker maken kan met ingewikkelde taarten of kleding naaien maar ook gewoon met een leuke app op je telefoon.

Vanavond had ik behoorlijk wat lol met fotomoji. Een app waarmee je de foto’s op je iPhone ‘inkleurt’ met je raadt het al emoji’s. Er zijn behoorlijk wat instellingen dus je kunt lekker spelen. Je kunt bijvoorbeeld een foto inkleuren met alleen maar hartjes of juist met poep-emoji. Dat laatste kan ik me alleen maar voorstellen als heel grappig bij de foto van het eerste potje van onze zoon, maar dat zal ik jullie niet laten zien ­čś│.

Ook grappig is dat ze king-poop emoji hebben die je kunt laten verstoppen in de foto zodat het een zoekplaatje wordt. Je begrijpt hilariteit alom. Hieronder wat plaatjes die meer zeggen dan alles hierboven.

En hier de link naar de iPhone en iPad app: fotomoji

   
   

The following two tabs change content below.
Karin de Zwaan startte haar eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Ze is dus niet alleen handig met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van Karin op verschillende sites, waaronder dutchcowgirls.nl en ondergewaardeerdeliedjes.nl. Karin werkt als boekmarketeer bij Managementboek.nl. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Vrijdagavondlol: fotomoji”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.