Theesetje, makkelijk gemaakt met voorbedrukte Bora-stof

Veel jongensspeelgoed is alleen maar stoer, terwijl veel jongens ook graag met een keukentje spelen. Speelgoedeten is leuk! Wil je wat anders dan de speelgroenten van Ikea, neem eens een kijkje bij Bora. Deborah van de Leijgraaf is illustratrice en ontwerpt vooral veel patronen voor kinderstoffen (daar heb ik al vanalles van gemaakt en ga je big wel vaker tegenkomen). Daarnaast heeft ze in eigen Bora shop een aantal toffe DIY-paketten staan waaronder deze gezellige theeset.

Je krijgt een groot stuk stof met daarop voorgedrukt de onderdelen voor:
• Een theepot
• Een melkkannetje
• Twee koekjes
• Drie theezakjes

Daarnaast krijg je ook een werkbeschrijving, een labeltje en een Bora-button. Alles wat je hoeft te doen is de onderdelen uitknippen, ze aan elkaar te naaien volgens de beschrijving en ze te vullen met wat fiberfill of iets dergelijks.

Naast dit theesetje vindt je ook een onbijtset, een snijplank en een set met allerlei eten zoals ijsjes, cupcakes en een appel. Klaar met keukentje spelen? Er zijn verschillende andere stofpaketten, bijvoorbeeld met gereedschap!

Kijk hier voor alle DIY-pakketten van Bora. En vergeet niet ook even naar de stoffen, posters en het behang te kijken.

Bora stof

Theeset Bora

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Theesetje, makkelijk gemaakt met voorbedrukte Bora-stof”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.