Rood broekje

Mijn moeder maakte dit broekje voor onze kleine. Er zit knopenelastiek in de band zodat de broek smaller gemaakt kan worden. De stof is stretch dus daar zal ons mannetje straks heerlijk in rond kunnen kruipen. Voor de binnenkant van de zak gebruikte ze een vrolijk stofje dat ze nog ergens van over had. Ik vind dat zelf zo leuk als je restjes weer ergens in kunt zetten. De restjes van dit stofje gaan weer door naar mijn tante die druk in de weer is met het maken poppenkleertjes voor háár kleinkinderen.

Het patroon komt uit Knippie 4, van 2011. Helaas kun je geen losse knippies meer kopen. Maar wel losse broekpatronen. En hoewel die maar teruggaan tot 2012 weet ik zeker dat je er een leuk patroon kan vinden. Wil je nu persé dit broekje maken dan kan ik je aanraden om naar de bibliotheek te gaan. Daar hebben ze bundels van tijdschriften van een heel jaar die je kunt lenen.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.