Masking tape maakt écht alles leuker

Hier word ik vrolijk van, gezellige bloemetjes op mijn nagels en het kost amper moeite. Masking tape is het toverwoord voor deze nagels. Je koopt deze vrolijk gekleurde tape in allerlei kleuren en designs bijvoorbeeld bij de Hema of de V&D. Of ga voor het speciale werk en bestel de meest exotische tapes online. Postpapierenzo.nl heeft een fijne collectie. Hoe ga je te werk om van masking tape een nailart te maken?

  1. Kleurtje op je nagels, goed laten drogen.
  2. Stukje tape erop, dit kan een vierkant of rechthoekig stukje zijn. Onthoud: het hoeft niet passend op je nagel te zijn.
  3. Afwerken met een laagje blanke lak.

Weinig moeite, groots effect!

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.