Lieve mama, een invulboek voor Moederdag

Moederdag komt er weer aan, een fijne dag om aan onze moeders te laten weten hoe belangrijk ze zijn. Mijn eigen mannetje is nog te klein om zelf te begrijpen wat Moederdag is. Zelf merk ik wel dat ik de dag toch bijzonderder vind nu ik zelf moeder ben. Het voelt als een dag om stil te staan bij de fijne kanten van het moederschap: twee kanten op. Naar je kinderen en naar je moeder.

Van uitgeverij Spectrum kreeg ik dit invulboek voor mama’s. Het is een schriftachtig boekje van 94 met op elke pagina vragen die je kunt invullen. Het eerste deel heet ‘Herinneringen aan vroeger’ en zal je vooral vragen stellen die met jouw kindertijd te maken hebben. Wat was je favoriete plek in huis? Welk eten kookte jouw moeder zo lekker? Welke tradities heb je overgenomen? Het tweede deel heet ‘Over de bijzondere persoon die je bent’ en gast dus over moeder zelf. Wat vind je het mooiste aan haar? Waarop ben je trots? Wat zijn typische uitspraken voor jouw moeder? Deel drie en vier heten ‘Waarom je belangrijk voor me bent’ en ‘Wensen en dromen voor ons twee’.

Al ben ik nog niet klaar met invullen, het is echt leuk om het boekje in te vullen en herinneringen op te halen. Ik denk daarom dat het voor onze moeders net zo leuk is om het te lezen. Zou het niet leuk zijn om hier ook een soort bord- of kaartspel van te maken? Dan wordt het nog meer een gesprek.

Mijn tip voor Moederdag dit jaar is dus koop dit boekje, vul het in, pak het in en geef het aan je moeder. Een mooi persoonlijk cadeau!

‘Lieve mama, van mij voor jou’ is geschreven door Elma van Vliet en je krijgt het in een wikkel die je ook als cadeaupapier kunt gebruiken. Het mooie van die wikkel is dat het boekje zelf mooi leeg is van buiten en er bijvoorbeeld geen barcode op staat. Wel zo leuk voor een cadeautje! Je kunt het kopen in de boekhandel of bijvoorbeeld via bol.com bestellen.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Lieve mama, een invulboek voor Moederdag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.