Een boom wordt een spook Halloween

Graag laat ik je een simpele spook versiering voor Halloween zien. Voor als je een klein boompje in de tuin hebt staan.

Sinds we vorige jaar verhuisd zijn wonen we in een wijk waar de kinderen Halloween vieren en de huizen langsgaan op jacht naar snoep. En er lekker bij griezelen natuurlijk. Vorig jaar was dan ook de eerste keer dat wij meededen. We zaten midden in een keukenverbouwing, lees we hadden geen keuken omdat die eruit was gesloopt. Dus ja we wilden meedoen, maar geen uren bezig zijn met de versiering. Wat we wel hadden was grote stukken afdekplastic. Over van het sloopwerk natuurlijk. Dus ons plan was snel genoeg geboren: met het plastic maakten we sprookjes van de boompjes in onze voortuin. Plastic over het boompje getrokken, vastgebonden met een in stukken gescheurde hydrofiele doek. Met papier een paar oogjes erop en dat was het wel. Daar kan ik toch eigenlijk geen DIY over schrijven? Je ziet het plaatje en je begrijpt hoe werkt. Heb je kleine boompjes in de voortuin staan, jat mijn idee gerust. Al zal ik wel aanraden niet speciaal voor dit doel extra plastic de wereld in te helpen. Dit jaar gaan we hetzelfde idee herhalen denk ik, al maak ik het nu netjes met witte katoen, of wat oude lakens. Dan kunnen we het hergebruiken en hoeven we niet onnodig plastic weg te gooien.

Bonustip: Zet een discolamp voor je raam die lekker naar buiten kan schijnen. Dan is het lekker zichtbaar dat er ook bij jouw huis snoep wordt uitgedeeld.

Bonustip 2: Heb je een buitenlamp naast je voordeur? Draai hier speciaal voor de avond eens een spannend rood lampje in. Wat ik deed: rode papiertjes van snoep om het peertje plakken. maar dat kan natuurlijk alleen als je een LED-peertje in je buitenlamp hebt zitten.

Bonustip 3: Ga op nummer 13 wonen ;)

Bekijk ons Halloween spook

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.