Vaderdag telefoonhoesje met een tekening

Vaderdag komt er weer aan. Wat gaan jouw kinderen aan papa geven? Wij gaven afgelopen jaar dit vaderdag telefoonhoesje. Mijn mannetje was toen pas een, dit cadeautje is dus ook geschikt om te maken met de allerkleinsten.

Eigenlijk is het niet meer dan het maken van een tekening. Deze fotografeer je (als je kindje slaapt) en dan laat je het afdrukken op een telefoonhoesje. Bijvoorbeeld bij YourSurprise, daar bestelde ik dit telefoonhoesje vorig jaar voor vaderdag ook.

Tips:

  • Laat je kind op gekleurd papier A4 tekenen, dan heeft het hoesje meteen lekker kleurtje.
  • Gebruik het liefst een beetje dikke potloden zodat je een duidelijke tekening krijgt. Ik ben fan van de dikke potloden van de Dille en Kamille.
  • Schrijf voor het maken van de foto nog de naam van je kind op de tekening.
  • Fotografeer de tekening recht van boven, als je wat tafel mee fotografeert maakt het niet uit. Dat knip je later wel weg.
  • YourSurprise heeft verschillende kant-en-klare lay-outs die je kunt gebruiken. Bij dit hoesje stonden bijvoorbeeld de blauwe en de zwarte balk al in de lay-out. Soms kun je ook weer tekst toevoegen. Ik heb dat niet gedaan omdat ik het niet te cheesy wilde maken omdat je het ook wel gewoon moet kunnen gebruiken.
  • Met dezelfde tekening kun je naast het vaderdag telefoonhoesje ook meteen wat leuks bestellen voor de opa’s. Ik heb vorig jaar voor de ene opa een koffiekopje en voor de andere opa bierviltjes laten maken. Mocht jouw kind tekenen heel leuk vinden kun je natuurlijk ook meerdere tekeningen maken.
  • Is heel veel krassen met kleurtjes favoriet bij jouw kind? Dan is het maken van een tekening met een figuur van washitape erin ook leuk.

Telefoonhoesje bedrukken

Deze post is overigens niet gesponsord, als blogposts dit wel zijn zal ik dat altijd vermelden. Helaas heeft YourSurprise geen hoesje meer voor de iPhone 5C. verder hebben ze wel bijna alle hoesjes.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

4 thoughts on “Vaderdag telefoonhoesje met een tekening”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.