DIY: gebakken ei

Eigenlijk is deze DIY amper een blogpost waard want het is echt zo simpel als: knip een wit stuk vilt/fleece of andere niet rafelde stof uit en lijm er met een lijmpistool een gele pompon op.

Dat dus.

Ons mannetje speelde met zijn speelkeukentje en kwam vragen of hij een ei mocht bakken. Ja hoor, zal ik een speelei voor je maken?

Het stuk fleece komt van een muts van mij die ik niet meer leuk vind. En de pompons kocht ik ooit in een grote zak met verschillende kleuren en maten bij de Hema. Overigens knipte ik het stuk fleece uit de binnenkant van de muts. Dus als ik voor de winter geen andere muts vind kan ik hem altijd toch nog gebruiken.

Ons speelkeukentje is van Goki.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.