Spoonflower: mijn eerste stofbestelling

Kennen jullie Spoonflower? Vast wel toch? Het is een online stoffenwinkel, maar eigenlijk veel meer dan dat. Je kunt er namelijk je eigen stoffen laten printen of de dessins van andere kopen. En vooral dat laatste is behoorlijk tof want er staan nogal wat mooie en grappige ontwerpen op Spoonflower. Na al vaak rondgekeken te hebben deed ik afgelopen weekend mijn eerste bestelling!

Draken in waterverf

Toen ik een tijdje terug het ontwerp van Heleen zag voor een van de Spoonflower wedstrijden werd ik verliefd. Draken in waterverfkleuren en met lekker veel oranje. Ik vind ze perfect! Niet te stoer, en met prachtige kleuren. De draken waren onderdeel van een van de wekelijkse ontwerpwedstrijden die Spoonflower organiseert. Ze gingen hoog op mijn verlanglijstje voor stoffen. Vorige week was er een sale en ging ik eindelijk overstag om iets via Spoonflower te kopen. Dus ook een van de ontwerpen van Heleen met zwanen (ja hee natuurlijk moet ik daar wat mee) ging in mijn mandje.

Je volgt Heleen hier op Facebook. En hier vind je haar Spoonflowerwinkel.

Drakenstof Spoonflower

Zwanenstof Spoonflower

Eigen ontwerp bij Spoonflower

Ja en als je het dan leuk vindt om te tekenen, net als ik, dan is het natuurlijk wel heel verleidelijk om ook een eigen stof te ontwerpen. Ik kon het in ieder geval niet laten. Het werd een tekening die ik op de iPad maakte van een aantal potloden. Geeen idee wat ik er nu mee ga doen, maar ik vind het tof en de stof is echt heel mooi geworden. Net als de stoffen van Heleen bestelde ik ook deze stof in de soort: Cotton Spandex Jersey. Lekker rekbare katoen tricot :)

Je kunt mijn ontwerp nu hier kopen.

Potlodenstof Spoonflower

Spoonflower Sample Pack

Mocht je nu ook voor het eerst wat gaat bestellen bij Spoonflower (ze hebben ook behang- en kadopapier), dan raad ik je aan ook het Sample Pack mee te bestellen. Daarin zittten kleine stukjes van alle stof- en papiersoorten die ze kunnen leveren. Dan weet je meteen wat je het beste kunt bestellen voor jouw project.

 

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.