Douchespel: ‘echt’ brandjes blussen

Onze peuter is al erg lang fan van alles wat brandweer is. Voor zijn tweede verjaardag maakte ik deze brandweerautotaart. Inmiddels is hij 3 jaar en 4 maanden. De brandweermanie is dus geen fase. En de doucheslang is dan natuurlijk ook erg leuk om mee te spelen. Helemaal prima, als hij dan lekker blij is onder de douche en niet mekkert hoor je mij niet klagen.

Brandjes blussen

Kort geleden stonden papa en peuter samen onder de douche en bedacht ik me dat ‘echt’ blussen ook wel leuk zou zijn. Dus, en dat is inderdaad de hele how-to, pakte ik een oranje krijtstift en tekende wat vuurtjes op de douchecabine. Spuiten maar! Wat een lol hadden we. Natuurlijk de volgende keer weer.
Ook een idee; voor het douchen de vuurtjes al tekenen. Als de douche nog droog is en aan de binnenkant van de douchecabine of op de tegels. Dan kunnen de vuurtjes écht weggespoten worden :)

img_0738

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.