Speelkwartiertjes, doe deze week mee!

Deze week organiseert Marieke van Dam vanuit haar Bureau Play de Speelkwartiertjesweek. Plezier maken en ontdekken staan centraal. Spelen maakt je creatiever, flexibeler, vrolijker (!) en slimmer. Leuke bijkomstigheid niet?

Eigenlijk zouden dus alle bedrijven een dagelijks speelkwartier in moeten lassen, net als op de basisschool. Want oh ja, deze week richt zich op volwassenen.

De opdracht van vandaag: “Ga op zoek naar streepjes om je heen.” En omdat samen spelen nog leuker is deel je de gevonden streepjes op de facebookpagina van Bureau Play.

Gisteren was de opdracht: klem wat tussen je neus en lippen. Zelf heb ik het geprobeerd en ik was vast van plan de foto daarvan hier te delen als openingsfoto bij deze post. Maar het lukte me gewoon echt niet! Hieronder een overzichtje van de inzendingen:

 

Morgen de opdracht zelf in je mail ontvangen? Aanmelden kan hier.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.