Sinterklaassurprise: 150+ ideeën verzameld

Deze blogpost is inmiddels mijn jaarlijkse traditie geworden. En eigenlijk is het niet meer dan een simpele verwijzing voor iedereen op zoek naar dé Sinterklaassurprise naar mijn Pinterestboard met surprise-ideeën..

Daar verzamel ik, eigenlijk het geheel jaar door leuke knutsels die je als surprise kunt gebruiken, kant-en-klare sinterklaassurprise how-to’s, en hier en daar zelfs een surprise die je allleen maar hoeft te printen en in elkaar hoeft te zetten. Voor als je echt haast hebt. En qua thema gaat het van poezen tot cavia’s, van sushi tot pizza en van LEGO tot Pokémon.

De lijst bevat inmiddels (27 november 2017) 192 pins. Daar moet voor iedereen wat tussen zitten toch?

Hier nogmaals de link: https://pin.it/zojkezkb5uyro7

Veel succes met jouw Sinterklaassurprise, ik kan nu al niet wachten tot onze peuter groot genoeg is voor deze traditie. Maar goed eerst maar eens de basisprincipes van het Sinterklaasfeest ervaren :)

 

OK – nog één screenshot dan, om je een idee te geven van wat je kan verwachten:

meer surprises voor sinterklaas

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.