Peuter valentijnskaarten uit het hart

Voor LEUK!070 maakte ik, al zeg ik het zelf, weer een leuke knutsel. Een voor Valentijn dit keer, geschikt als tekening of voor op je valentijnskaarten. Valentijnskaarten? Ja want naast papa, vinden oma en opa het vast ook leuk een kaartje te krijgen.

De basis voor de valentijnskaart is een knutsel die ik eerder hier al plaatste: tekenen en schilderen over washitape. Want zo kun je zelfs met een kindje dat alleen nog maar kan krassen toch een tekening met een betekenis maken. Kijk maar:

peuter tekening

Het hele resultaat en de How-to van mijn LEUK!070 Valentijnsknutsel vind je hier.

Vorig jaar maakte ik met onze toen nog 1-jarige peuter deze kaarten voor Valentijn.

Lekker los op valentijnskaarten

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.