Valentijnskaarten verstuur je met een zoen

Hebben jullie al gezien dat je dit jaar weer gratis valentijnskaarten kan sturen? Alles wat je hoeft te doen is een kusafdruk met lippenstift te plaatsen op de plek waar je normaal de postzegel plakt.

Dus wij zijn geïnspireerd door Webkim vandaag lekker valentijnskaarten gaan knutselen. Vrijdag 12 februari mogen ze gratis (nou ja voor die kus dan) op de post. Zodat alle mensen die je lief vindt een kaartje krijgen. Nou ja alle? Na vier kaarten was ons mannetje wel klaar. 

Wat hebben we gemaakt?

Een dubbelgevouwen dik papier in A4 wordt een mooie A5 kaart. Let op: dat is groter dan een standaard kaart dus past niet in een standaard envelop. Heb je geen A5 enveloppen knip je kaart dan op het formaat van de envelop. En ja als je losse dingen op een kaart plakt dan moet je een envelop gebruiken. ik heb wel eens kaarten verstuurd doe totaal kaal aankwamen…

Daarna zijn we de kaart lekker gaan versieren. Met allerlei fijne Hema-stickers en wat rode verf. De vogeltjesstickers zaten met verschillende kleuren in een emmer, maar ik heb alleen de zilveren en rode eruit gehaald om in het Valentijnsthema te blijven.

Kortom een beetje kliederen en kleuren en klaar!

Via het eerdere linkje naar Webkim vind je leuke ideeën voor oudere kinderen.

En hier lees je op de site van PostNL alles over de actie. In plaats van zoenen kun je bijvoorbeeld ook de gratis zegel gebruiken die je van PostNL krijgt wanneer je een valentijnskaart koopt bij Primera of The Read Shop. Hoef je alleen maar een geurtje op te spuiten.

 

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Valentijnskaarten verstuur je met een zoen”

  1. Wat een super leuke actie hé van postnl. Bij vodafone kon je bijv ook gratis bellen en internet gebruiken. Al met al blijft valentijn wel een beetje te commercieel voor mij. Neemt niet weg dat dit een toffe zet was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.