Lichtgevende Duplo, hoe tof?!

Vorig jaar cadeau gekregen met de kerst: Light Stax. Deze kloon van duplo heeft lampjes en is dus eigenlijk lichtgevende Duplo. Het heeft een jaar dienst gedaan als sfeerlampje in de babykamer, nu kunnen we er eindelijk mee spelen. 

Light Stax heeft een zwarte basis van vier bij vier nopjes. Hierin zitten de batterijen. Er zijn alleen kleine twee bij twee blokjes, in de kleuren: groen, blauw, rood, oranje, geel en wit. In onze set zitten vier blokjes van elke kleur. Genoeg om een flink hoge toren te maken. De lampjes zitten in elk van deze blokjes. Door de blokjes op de basis te stapelen wordt een circuit gevormd en gaan de lampjes aan. Het maakt niet uit hoeveel blokjes je stapelt en hoe je ze aan elkaar stapelt, zolang je de lichtblokjes op elkaar in verbinding brengt met de basis gaan de lampjes aan. De blokjes passen op echte Duplo en andersom, echter een gewoon blokje is het einde van het circuit. Leuk en leerzaam.

Natuurlijk zei ik niet tegen ons mannetje dat dit speciale Duplo is. Laat hem maar ontdekken. Hoe verbaasd keek hij toen het eerste blokje geplaatst werd en het lampje aanging. Heerlijk! Het heerlijke bouwgevoel van Duplo maar met wat leuke elektronica toegevoegd. Mijn nerdhart is weer blij!

Light Stax koop je o.a. bij bol.com.

  
  

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.