Cadeautje: twee achtergrondjes voor telefoon, tablet of pc

Omdat ik jarig ben trakteer ik. Onderstaand vind je twee achtergrondafbeeldingen die je gratis mag downloaden. Het zijn brede afbeeldingen zodat je ze zowel voor je telefoon, je tablet als je computer kan gebruiken.

Met de quotes ‘Maak het zelf vrolijk’ en ‘Do more of what makes you happy’ hoop ik dat je steeds er steeds aan herinnerd wordt dat je je leven zelf fijner kan maken. De laatste quote heb ik al ruim een jaar op mijn het startscherm van mijn telefoon staan. En zag ik ooit bij mijn collega Natasja.

Om de achtergrondjes op te slaan kun je er op klikken en kiezen voor ‘afbeelding opslaan’. Op de PC moet je even rechtsklikken natuurlijk. Wil je de grootst mogelijke afbeelding opslaan klik dan op een van onderstaande linkjes en sla daarna de afbeelding op.

Download ‘Maak het zelf vrolijk’

Download ‘Do more of what makes you happy’

Als je het achtergrondje voor je telefoon wil gebruiken kun je gewoon de brede variant gebruiken. Als je het in gaat stellen kun je op je telefoon een uitsnede kiezen. Zoals je in de voorbeelden onderaan ziet kun je dus ook voor twee verschillende afbeeldingen kiezen voor je startscherm en je beginscherm.

   
 
  
  

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Cadeautje: twee achtergrondjes voor telefoon, tablet of pc”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.