Kaarten knutselen voor nieuwjaar (en kerst)

Graag wens ik jullie een kleurrijk 2017!

Ja ik weet het, het is officieel de laatste dag dat je elkaar de beste wensen mag wensen, en kerst is alweer eeuwen voorbij… Maar toch wil ik deze twee knutsels graag met jullie delen. En ik heb geen zin ze nog een jaar achter te houden om netjes synchroon te lopen met de seizoenen en de blogwereld die altijd net vooruit loopt op de echte wereld om lezers de tijd te geen zelf ook aan de slag te gaan. Ik geef jullie nu gewoon een héél jaar om aan de slag te gaan, dat is ook fijn toch?

 

LEUK!070 nieuwjaarskaart

Een van de nieuwe dingen in 2017 is dat ik ook ga bloggen voor Leuk070.nl, een website die aan bewoners en bezoekers van de regio 070 (Den Haag en omstreken) wil laten zien wat voor leuks er te vinden valt. Vanuit Maak het Vrolijk zal ik schrijven over Kids!070, verwacht dus tips van leuke lunch- en speelplekken, maar ook knutsels die passen bij 070. Zoals de Scheveningse nieuwjaarskaart met vuurwerk bovenaan dit blog. Hoe je deze samen met je kind kan maken, lees je in mijn allereerste blog op LEUK!070: Samen een nieuwjaarskaart maken >

Kerstboom kerstkaart

Een week voor kerst gingen peuter en ik aan de slag om kerstkaarten te maken. Samen lekker kleuren. Zo ontstond het thema voor de kaart al snel: Fijne Feestdagen en een KLEURRIJK 2017. De kaartjes zijn even simpel als persoonlijk. Ik maakte vellen met kerstbomen, op dezelfde manier als in deze kerstknutsel, en ons mannetje kleurde ze in met potloden en glitterlijm. Vervolgens vouwde ik ze dubbel met de gekleurde kant naar binnen en lijmde ze op een enkele kaart. Met watervaste stift, want een gladde kaart, schreef ik onze kerstboodschap ernaast en we waren klaar.

kerstkaart knutselen

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

4 thoughts on “Kaarten knutselen voor nieuwjaar (en kerst)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.