Chocolade mét zout

Als er een soort snoep is waar ik blij van word, dan is dat chocolade. En waar ik echt gek op ben is chocolade met zout. Hieronder een aantal van mijn favorieten:

  • Tony Chocolonely, melk karamel zeezout. Heerlijk zacht doordat het melkchocolade is.
  • Johhny Doodle, dark salty fudge. Het zout zit in de fudge stukjes die kn de reep zitten!
  • Lindt, fleur de sel. Perfect knapperig.
  • Madecasse, sea salt & nibs. Echt een reep om kleine stukjes van te eten. 63% cacao.

Afgelopen weekend was ik trouwens op ‘Share a perfect day’ en daar was Johhny Doodle ook te vinden. Ik kon het niet laten om op de beursaanbieding in te gaan en kwam thuis met een reep en een zakje fudge. 

Chocolade met zout

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Chocolade mét zout”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.