6 Pinterestborden om te volgen over washitape

Niet meer nieuw en niet meer overdreven hip, maar nog steeds zo tof: washitape. Dit beschrijfbare mooie papieren tape heeft honderden mogelijkheden. Ik gebruik het voor vanalles en nog wat: om cadeautjes mee in te pakken, om voedselbakjes voor de vriezer mee te labelen, om mijn toetsenbord mee te versieren, tekeningen mee op te hangen.

Hier zes borden op Pinterest vol ideeën wat je er mee kan doen:

Niet alle borden zijn nog even actief, maar erdoorheen browsen is zeker de moeite waard ook als volgen dat niet meer is. Het tape op de foto kocht ik in een setje bij de Flying Tiger. Het filiaal in Delft is nét open.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.