Washi tape gebruiken om je kerstcadeaus creatief in te pakken

Kerst!! Nog maar een kleine week en het is weer zo ver. Heerlijk toch? Met washi tape kun je je kerstcadeautjes nog leuke inpakken, of nou ja versieren. Mijn thema dit jaar lijkt de kerstboom zelf te zijn. Dus bij deze twee manieren om met washi tape een kerstboom op je ingepakte cadeautjes te maken. Misschien is het in verschillende kleuren groen nog wel leuker, maar dat had ik niet in huis…

De foto’s zeggen genoeg toch? Als je toch vragen hebt stel ze gerust!

Oh ja en naast leuke kerstbomen laat ik jullie ook graag het toffe vloeipapier zien dat ik bij de Flying Tiger kocht, vol poezen!!


The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.