Theepotje voor losse thee

In huize de Zwaan hebben we een paar favoriete theetjes. De Goedemorgenthee van Simon Levelt doet het goed in de ochtend. In de middag drinken we regelmatig verse muntthee van het balkon. De losse thee zet ik graag in dit theepotje van Le Creuset. Het potje is niet te groot, perfect voor drie kopjes of twee grote mokken, en heeft een heel handig filter waar je de thee in kan doen.

Ooit deed ik alle losse thee in van die papieren zakjes, maar daarmee gooi zoveel onnodig papier weg. Dit mandje is echt perfect. Als de thee op is leeg je het filter in een keer in de prullenbak. En omdat het vrij groot is kun je er ook losse muntblaadjes of andere kruiden in doen.

We hebben ook haar grote zus in huis, die gebruik ik vaak met twee zakjes thee als we visite hebben en we echt een grote pot willen zetten.

Hier vind je de kleine theepot in de webshop van Le Creuset zelf. De grote theepot kan ik helemaal niet vinden in Nederlandse webshops, en zelfs niet in het Le Creuset assortiment op hun eigen website. Nu heb ik hem zelf ook jaren geleden al gekocht, in Engeland. Op de Duitse Amazon staat de grote theepot wel, zij leveren ook gratis in Nederland.

Theepotje met filter

Theepotje met filter los

Grote theepot Le Creuset

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.