Een zacht vilten kleed

Van stippen word ik altijd blij! Dus toen ik door Sukhi.nl gevraagd werd hun bolletjeskleed bij jullie onder de aandacht te brengen ging ik daar graag op in. Ik kreeg een minikleed (zeg maar formaat pannenonderzetter) opgestuurd om een goede indruk te krijgen.

En ja ik word er nog steeds vrolijk van de leuke bolletjes in vrolijke kleuren. Ze zijn heerlijk zacht en toch lekker stevig. Sukhi is een sociale onderneming, ze zorgen voor rechtstreekse verkoop van vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije. De verkoop zonder tussenpersonen of winkels maakt deze speciale kleden goedkoper dan via traditionele winkels terwijl de makers meer verdienen. Dat lijkt mij een goede zaak. Misschien schrik je toch van de prijzen als je gewend bent te kopen in de goedkope woonwarenhuizen, maar met de kleden van Sukhi heb je echt wel iets in huis dat én unieker is én authentieker is geproduceerd. Bekijk onderstaande video over het maken van de bolletjeskleden maar eens:

Via Sukhi koop je niet alleen bolletjeskleden, ze hebben ook allerlei andere handgemaakte kleden. Uit India, Marokko, Nepal en Turkije. Ik deel liever beeld dan lovende, dus hieronder vind je mijn favorieten:

Buglem, een kleed van hennep

Wat een mooie kleur heeft dit patchwork kleed! Ik zou dagelijks het idee hebben dat ik aan zee woon.

Manna – de kleur die ik zelf in huis heb

Natuurlijk hoort deze in het rijtje, anders was het nooit de kleur geworden die ik gekozen had.

Confetti op de vloer

Met de vilten blaadjes kleden brengt Sukhi wellicht nog meer een confettigevoel bij je naar binnen dan met de bolletjeskleden. Zeker als je voor de ronde Araav gaat.

Bolletjeskleed naar eigen kleurkeuze

Natuurlijk kun je een van de vele kleden kopen met een voorgedefinieerd kleurenpalet. Je kunt er ook voor ook kiezen om je eigen kleurenpalet samen te stellen. Hoe uniek wil je het hebben?

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

3 thoughts on “Een zacht vilten kleed”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.