Een doos vol cadeautjes! Doe eens mee met een swap

En daar stond ie dan een dikke week geleden: de postbode met een hele grote doos, ingepakt met linten en wel. Blijheid! Hoe simpel kan het soms zijn om vrolijk te worden. Zelfs al wist ik dat dit pakket zou komen. Ik doe namelijk mee met de #mamablogswap. Super leuk, er werden ouderwets lootjes gedeeld en de bloggende mama’s stuurde elkaar een doos met cadeautjes.

Mijn cadeautjes kreeg ik van Aletha van fitmomslife.nl, wat waren het er veel! Heel leuk om te zien dat iemand die je niet kent de moeite neemt jou via jouw blog een beetje te leren kennen en dan de stad in gaat om daar kanootjes bij te zoeken. De cadeautjes die ik kreeg zijn, hoe man het ook anders, bedoeld om zelf mee aan de slag te gaan. Plus wat cadeautjes om lekker van te ontspannen. Heel goed wat dat vergeet ik wel eens, en sterker nog ook ontspanning is heel belangrijk om vrolijk te blijven.

Héél blij ben ik met de kleurboeken. Het leek me al langer leuk om dat eens te proberen, maar iets weerhield me er tot nu toe van daadwerkelijk zo’n fijn kleurboek voor volwassen te kopen. Hoppa eindelijk kan ik dat eens proberen.

Zelf swappen

Deze swap werd georganiseerd door Linda van mamaliefde.nl in de besloten facebookgroep voor bloggende moeders. Wil je ook eens een meedoen aan een swap dan zijn er genoeg opties van groepen die hier open voor staan. Een klein lijstje:

  • Swapperdeswap, een groep waarin verschillende swaps worden georganiseerd waar je steeds apart voor kan inschrijven. Deze swapgroep gaat vooral over ruilen en zelfgemaakte items.
  • Mamaswap, de swap waar alle mama’s aan mee kunnen doen. Op de website van de Mama van Elara* vind je alle mogelijkheden om te volgen wanneer de volgende swap is.
  • Instaswap en kidsswap, Lynda organiseerde deze swap, schrijf je in voor de nieuwsbrief en je hoort het als eerste wanneer er weer een nieuwe swap is.

   
 

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Een doos vol cadeautjes! Doe eens mee met een swap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.