Blij maken met cadeautjes over de post

Onlangs mocht ik van Greetz een paar mensen blij maken door cadeautjes uit hun assortiment te kiezen en op te sturen. Hoe tof is dat? Want jezelf en ander blij maken is precies waar Maak het Vrolijk voor staat. En in het assortiment van Greetz zit echt voor iedereen wel wat.

Macarons voor de jarige

Van het eerste cadeautje had ik zelf ook wat voordeel. Het was namelijk voor mijn lief. Een doosje macarons bezorgd op de avond van zijn verjaardag. Bubbels hadden we al in huis, helemaal fijn. Manlief wist niet dat ik een cadeautje zou laten bezorgen, en was in eerste instantie wat geërgerd toen ‘zo laat’ de bel nog ging. Dat was zo over toen hij mijn glimlach erbij zag. De macarons waren heerlijk, de verjaardag goed gevierd.

Bloemen voor mijn moeder

Als je dan cadeautjes uit mag delen, kan je natuurlijk niet je moeder overslaan. En waar maak je alle moeders blij mee? Chocolade, een lekker luchtje of… bloemen! Greetz heeft een ruim assortiment aan bloemen die vers geleverd worden met of zonder vaas. En in een hele grote doos! Dat voelt meteen als een echt cadeautje dat uitgepakt moet worden. Als ik zoiets zou krijgen zouden we er meteen een knutselproject voor verzinnen. Toen mijn moeder de doos thuis kreeg en uitpakte kreeg ik heel snel een blij berichtje en wat foto’s van de mooie bloemen. Ik woon niet om de hoek bij mijn ouders (zij in Den Bosch, wij in Rijswijk bij Den Haag), dat maakt het extra leuk om wat moois te laten bezorgen.

Rituals voor Marieke

Eigenlijk zijn er best veel mensen waar ik om geef die niet in de buurt wonen. Vrienden die uitvliegen. Marieke heeft een kindje gekregen en het is me door allerlei omstandigheden nog steeds niet gelukt op kraamvisite te gaan. Maar kersverse moeders verdienen wel wat verwenning en dan is een lekker douche- of badsetje altijd fijn. Tenminste, mij maak je er altijd blij mee. Greetz heeft ook hierin weer ruime keuzen. Van een simpel flesje doucheschuim tot uitgebreide cadeaupakketten. En Marieke? Ja hoor, zij was ook blij. Kijk maar naar de berichtjes die ik kreeg.

Oh ja, bij de pakketjes heb ik ook kaartjes lagen stoppen. Hier en daar een beetje gepersonaliseerd met een extra plaatje, de eigen naam of de nieuwe leeftijd. Als je dan toch geen echt handgeschreven kaartje kan sturen wel zo leuk, want geeft toch een persoonlijke touch. 

Mensen blij maken was voor mij ook een cadeautje.

PS: deze cadeautjes mocht ik weggeven van Greetz in ruil voor een blog. Deze blogpost is dus gesponsord.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.