Vrolijk maken in het klein #2

Op dit moment zit ik in de trein. Een inschattingsfout zorgde ervoor dat ik nu zonder draagdoek maar met een slapend kindje zit. Uiteraard viel hij al in slaap voor het overstappen, niet heel handig. Maar ik heb mijn sjaal als een ringslingachtige doek om ons heengeknoopt zodat ik hem makkelijk mee kon nemen de volgende trein in. En het is stiekem heerlijk zo met zijn tweeën.

Maak het vrolijk kleine dingen:

 • Gebruik je sjaal als draagdoek en hou je kindje lekker dicht bij je.
 • Gooi taartsprinkels eens gewoon op de pap. Óók die van jezelf natuurlijk.
 • Maak flauwe woordgrapjes. Van opa kreeg ik met mijn verjaardag een koprollende met het label: van harte geferolladiciteerd. 
 • Op het Binnenhof liggen nu in een driehoek drie felgekleurde lopers. Heerlijk om overheen te rennen.
 • Dans en spring gewoon zonder nadenken door het huis als je favoriete nummer langskomt op de radio :bounce:
 • Breng serieuze boodschappen (pun intended) op het werk eens met wat humor. Zie de laatste foto hieronder…

    

    

  The following two tabs change content below.
  Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

  Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

  1 thought on “Vrolijk maken in het klein #2”

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.