Tekenapp Assembly + gratis achtergrondjes

Scrollen door naar beneden voor de gratis achtergrondjes voor je telefoon, tablet of computer.

Hebben jullie de huidige header van Maak het Vrolijk al eens goed bekeken? Er zitten druppelvormen in in vijf kleuren, een kleur voor elke categorie. De header maakte ik met de app Assembly op de iPad. Echt een toffe app, die je ook op de iPhone kan gebruiken. De naam Assembly klopt precies: je kunt plaatjes en patronen maken door bestaande vormen te combineren. Oftewel te assembleren.

De voorbeelden die ze zelf al in de app hebben zitten zijn een olifant, bergen en een robot gemaakt dus door vormpjes te combineren. Echt tof gedaan. Zelf vind ik het vooral leuk om patronen te maken.

Na het selecteren van een vormpje, kun je het plaatsen, kleuren, draaien, vergroten of verkleinen en eventueel een randje of een schaduw toevoegen. Je kunt al geplaatste vormen heel makkelijk vermenigvuldigen en groeperen zodat je heel snel een patroon kan maken. Fijn om mee te spelen dus.

hieronder een paar screenshots uit de app:

Assembly screenshot Assembly screenshot Assembly olifant

Gratis achtergrondjes voor je telefoon, tablet of computer

Om een beetje te oefenen heb ik een paar achtergrondjes gemaakt die je kan gebruiken voor je telefoon, tablet of computer. Ze staan hieronder, je mag de afbeeldingen vrij downloaden. Dit doe je door eerst op de afbeelding te klikken en dan afhankelijk van je apparaat door rechtsklikken en afbeelding opslaan kiezen, of de afbeelding langer aangeraakt houden en dan kiezen voor opslaan. Wil je de afbeeldingen gebruiken op je telefoon dan zul je hem nog een beetje ‘uit moeten knippen’.

Gratis achtergrondje Maak het Vrolijk

Gratis achtergrondje Maak het Vrolijk

Gratis achtergrondje Maak het Vrolijk

Mijn telefoon is alvast aangepast:

Maak het Vrolijk - gratis telefoonachtergrondje

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.