T-shirt voor alledag

Een tijd terug was ik een aantal dagen bij mijn ouders in Den Bosch, waar ik zelf ook geboren ben, en natuurlijk kon ik het niet laten om ‘even’ een kijkje te nemen bij stoffenwinkel Hoofs. Of stoffenwinkel? Eigenlijk zijn het drie winkels vlak bij elkaar: een winkel met stoffen, een carnavalswinkel met zowel kostuums als carnavalsstoffen en alles wat je er maar bij kan bedenken én een fourniturenwinkel. Ik heb me ingehouden en kocht vier stoffen en wat naaigaren.


Het kinderstofje is van Hilco (Tutume kids). Helaas heeft Hoofs deze stof niet op hun website staan, maar des te meer reden om de winkel(s) in het echt te gaan bezoeken.

T-shirt uit de Knip

Van het blauw/rood gestreepte tricot maakte ik gisteren samen met het grijze tricot een T-shirt voor mijzelf. Niks ingewikkelds, gewoon een lekker zittend shirt voor alledag. Het patroon maakte ik al eerder en komt uit de Knip mei 2016. Je kunt deze Knip hier nabestellen, het shirt oo de voorkant is het shirt dat ik heb gemaakt. Omdat het mij wel leuk leek als de strepen oo de achterkant ook terug zouden komen heb ik een deel van het achterpand in die stof gemaakt, ook voegde ik een boordje toe en heb ik het iets getailleerd. Misschien moet ik de volgende keer gewoon de 36 maken in plaats van de 38 en is dan de extra taille niet nodig.

Knip mei 2016 - lekker t-shirt

 

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.