Mijn nieuwe favoriet: Palladium schoenen

Meestal deel ik hier dingen die ik zelf gemaakt heb. Vandaag werd ik echter heel blij van iets wat ik zelf gekocht heb. Mijn tweede paar Palladium schoenen. Wat, wordt ze nu een Fashiom blogger? Nee hoor, gewoon even delen.

Mijn man heeft inmiddels al zijn derde paar Palladiums in gebruik. En toen hij vorig jaar in de Bever bij de opruimingsschoenen keek liep ik tegen een paar aan dat ik echt heel tof vond. De lichtblauwe hoge Palladiums. Passen dus… …ze zaten heerlijk! Echt meteen dat gevoel van: die trek ik niet meer uit. Ik heb ook wandelschoenen van Eccl waar ik datzelfde gevoel bij heb. Ook daar heb ik inmiddels het tweede paar van in gebruik in hetzelfde model. Deze Palladiums geven mij datzelfde goed zittende gevoel als mijn wandelschoenen, en ze zien er ook nog eens leuk uit!

Een tweede paar van hetzelfde merk

Kortgeleden besloot ik een tweede paar te willen. Het model blijkt het Palladium Baggy damesmodel te zijn. Het antraciete paar dat ik vandaag binnen kreeg is nu in de aanbieding bij Zalando. Ze zitten net zo lekker! Nu kan ik de lichtblauwe zonder erover te twijfelen ook naar het bos aantrekken en vies laten worden. De donkere kan ik dan (voorlopig) netjes houden. Jee ik ben blij!

Het lichtblauwe paar Palladium Baggy zag ik nog te koop via Schuurman-schoenen.nl (verder geen ervaring mee) en online bij de Bever. Bekijk hier het hele assortiment Palladiums bij de Bever.

Heb jij ook schoenenmerken of -modellen waar je meerdere paren van hebt?

Ik ben trouwens ook heel blij met hoe de foto boven dit blogje is uitgepakt. En ik heb het werkelijk in één minuut gemaakt en maar twee foto’s gemaakt. Jee!

Palladium schoenen

 

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Mijn nieuwe favoriet: Palladium schoenen”

 1. Ik kwam via de zoekmachine Google op je website terecht en ik dacht ik stuur je even een mailtje. Aangezien wij beide een website hebben die relevant zijn aan elkaar, leek het mij een goed idee om elkaar ‘gratis’ te helpen.
  Ik weet niet of je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, maar kwalitatieve verwijzingen naar je website blijven belangrijk.
  Omdat we beide graag veel klanten willen hebben, dacht ik; misschien ben je geïnteresseerd in een linkruil met [https://www.munnichs.nl/]? Ik heb een flink aantal relevante sites waar je een linkje of artikel vrijblijvend mag terug plaatsen ;)
  Het lijkt mij erg leuk om op deze manier samen te werken, we helpen elkaar immers om hoger te komen in de zoekmachines.
  Laat me weten hoe je de vermelding op mijn websites wil hebben, dan plaats ik hem vandaag nog!
  Groetjes Evi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.