Love Hema

Hoe tof is deze Hema shopper? Supertof als je het mij vraagt. In aanloop naar het verbod op gratis plastic tasjes dat 1 januari start heeft Hema deze tas te koop. Minder plastic op de plasticberg lijkt me een goed idee. Wij nemen dan ook altijd boodschappentassen mee als we boodschappen. En in bijna elke (hand)tas zit wel zo’n klein opvouwbaar tasje.

Toen ik bij de Hema deze tompoucenshopper zag, moest hij wel. Het is ook zo cool dat je al van meters herkent dat het een Hema-tas is, zonder dat het logo er groot op staat. De tompouce is voor Hema dan ook echt een beeldmerk geworden. En ja, natuurlijk is de tas ook te krijgen vol rookworsten.


The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

2 thoughts on “Love Hema”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.