Nieuwe blije King Louie regenjas

Wat ben ik blij met mijn nieuwe jasje! Gekocht op Lowlands en helemaal mij. Ik liep er zo tegenaan. Nooit gedacht dat ik een King Louie standje tegen zou komen op Lowlands. Driekwart van mijn garderobe bestaat uit de kleuren van dit zomerse regenjasje, dus perfect!

Het standje op Lowlands had ook nog leuke afprijzingen. Jurken voor €25, rokken voor €15 en dit jasje voor €35. In plaats van de oorspronkelijke €90. Het is de ongewatteerde Lexi Coat. Op de site staat deze nu nog in twee andere prints afgeprijsd naar €53,97. Toen we zondagavond nog een keer in deze stand waren en ik de jas aanhad werd mij verteld dat die hele print verder niet te koop is geweest. Is alleen en sample van gemaakt, maar nooit de verkoop ingegaan. Kan zijn dat het komend voorjaar alsnog gebeurd. Ik heb dus blijkbaar een vrij uniek exemplaar gekocht. Had ik al gezegd dat ik het zag en meteen verliefd was op dit jasje <3

Ik geloof niet dat King Louie de standprijs er ooit uit kan halen. Maar het zal wel met marketingdoeleinden zijn dat ze op Lowlands stonden, de eerste vraag die we kregen: Kennen jullie King Louie al? Ja natuurlijk, al heb ik er niks van in mijn kast hangen. Het viel me de laatste maanden al op ik hun kleding weer leuker begon te vinden. Waar ik een tijdje dacht: nee dit kan ik echt niet kopen want dan ben ik zo’n typische moeder die hip wil zijn met een bloemetjes-/stipjesjurk (en dan moet ik er ook een bakfiets bij :-P), is dat nu anders. De nieuwere items zijn net wat stoerder en leunen niet meer tegen het (hip)truttige aan.

En voordat jullie bang worden, je weet het Maak het Vrolijk is geen blog met wekelijkse shoplogs of outfit of the days. Gaat het ook niet worden. Maar als je van een aankoop zo extreem vrolijk wordt, valt het toch echt onder de doelen van mijn site.

Overigens schrijf ik dit blogje zo’n beetje nadat ik vanochtend deze blog van Natasja las. Zij is bezig haar bezit Tiny House proof te maken en daarbij is ze dus ook weer eens door de kledingkast gegaan. Van de 131 items hield ze er nog maar 99 over. Kom ik aan met een blog over mijn nieuwe jasje… Ik heb inmiddels zelf de afspraak dat voor elk nieuw kledingstuk er ook een weg moet (twee mag ook). En nu ik weer eens zó blij werd van een bepaald item heb ik mijzelf ook ingeprent dat dit eigenlijk altijd het gevoel moet zijn als je wat koopt. Onderbroeken misschien daargelaten, word ik zelden blij van.

king louie lexi coat

king-louis-jasje

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Nieuwe blije King Louie regenjas”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.