Keuken slopen = keuken tekenen

Zoals jullie weten zijn we eerder dit jaar verhuisd. Dat hebben we toen snel gedaan, likje verf, wat zeil erin en over. Nu is het tijd om verder te gaan. We hebben een nieuwe keuken besteld. Sterker nog, afgelopen zaterdag is de huidige keuken gesloopt. Maar niet voordat we hem helemaal vol getekend hebben.

Denk nu niet dat ik zo’n coole moeder ben. Het was manliefst idee. Hij kwam thuis met twee Edding stiften en vroeg mij of ik enig idee had wat zijn idee was. Euh nee? Volgende gedachte: maar hoe kan ik onze kleuter nu uitleggen dat het morgen niet meer mag? Volgende gedachte: toen we ooit lang gelden thuis om het oude behang mochten tekenen was dat wel heel gaaf. En voor ik het wist kon ik niet meer terug en waren we met zijn drieën aan het tekenen.

Mama heb je geen kleurtjes? En ja hoor daar stonden ook de Sharpies beneden. Volgens ons mannetje was het allemaal een grote verrassing voor de slopers die de volgende dag zouden komen. En of de taart vijf kaartjes mocht, want ik word toch vijf?

Ja hoor, voor een keer vinden we alles best.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.