Grote hanglampen boven de salontafel

Het kan zo mooi staan, zo’n grote hanglamp boven een salontafel. En de ontwerpen van nu zijn bijna allemaal even schitterend. Zelf heb ik deze lamp van Kartell op het oog. Op Pinterest maakte ik ter inspiratie een bord met de mooiste hanglampen. Heb jij nog suggesties? Ik ben erg benieuwd dus laat je reactie achter.

Bekijk de selectie hier >

 

credits voor de achtergrond van de afbeelding voor dss358 en ycc2106

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.