Crea-hop: Otium Sweater + winactie

Afgelopen week maakte ik eindelijk weer eens iets op de naaimachine voor mijzelf: de Otium Sweater van Sofilantjes. Goed nieuws: omdat dit blog onderdeel is van de Crea-hop kun jij dit patroon ook winnen.

Crea-hop

In deze creatieve blogcirkel kun je kennismaken met de blogs van allerlei creatieve bloggers. Er doen meer dan 20 bloggers mee en overal kun je wat winnen! Zo is de kans vandaag groot dat jij op dit blog bent gekomen via Marie-Paule van Sopoposew, zo niet bekijk haar blog dan nog even hier. Dank voor het doorsturen van jouw lezers Marie-Paule! 

De crea-hop is georganiseerd door Anne van simplethoughts.nl. Onderaan dit blog stuur ik je graag door naar de volgende blogger. Daar wordt je ook weer doorgestuurd tot je langs alle deelnemende blogs gekomen bent. Enne… je kunt overal iets winnen!

Otium Sweater

Zoals gezegd, ik maakte deze week wat voor mijzelf. De Otium Sweater van Sofilantjes. Ik koos de versie met driekwart mouwen en de schuine zak.

In plaats van de schuine zak in een afwijkende kleur koos ik ervoor deze alleen te voeren met een andere stof dan de rest van de trui. Wat mij betreft een leuk subtiel kleurdetail. Het was de eerste keer dat ik dit patroon maakte en ik vond het heel goed te volgen. Ik val netjes in maat M. Een volgende keer zal ik het patroon wel wat korter maken. Nu valt de trui als ik hem recht naar beneden trek valt hij over mijn heupbot in plaats van erop. Logisch want ik ben ook een kleintje met mijn 1.56. Wat heel fijn is aan de patronen van Sofilantjes is dat er een uitgebreide werkbeschrijving bij zit. Die helpt je echt stap-voor-stap door het hele naaiproces. De trui zit écht zo lekker! En door de grote zak kun je ook je telefoon lekker meenemen.

Naast de optie met schuine zak kun je ook kiezen voor een optie met een lage rug en een strik op je rug. Ook voorziet het patroon in zowel lange, als driekwart als korte mouwen. Bekijk de website van Sofilantjes om alle opties te zien.

Otium Sweater collage

Win het patroon

Wil jij dit shirt ook voor jouwzelf maken? Ik geef het patroon weg! Als je wint krijg je een tegoedbon van € 10,53 voor de webshop van Sofilantjes. Hiermee kun je het patroon als PDF bestellen. Natuurlijk kun je het tegoed ook gebruiken om een van de andere patronen aan te schaffen. Ik maakte zelf voor mijn peuter eerder de Semper Sweater. Alles wat je hoeft te doen is een bericht achter laten onderaan dit blog. Voor een extra kans mag je ook mijn Facebookpagina liken en daar een reactie achterlaten op dit bericht.

Update: de winnaar is bekend, ik mag Severinne Borremans blij maken. 

Zazazoo.nl

Dan is het nu tijd geworden om jullie door te sturen in de crea-hop. En dat mag ik doen naar Jolanda van zazazoo.nl. Jolande heeft een beautyblog met lekker veel reviews. In de crea-hop deelt zij een fijn recept voor een taart. En wat je daarbij kunt winnen? Ga snel kijken in haar crea-hop blogpost.

Sofilantjes is niet betrokken bij de winactie. De winnaar of winnares wordt geloot uit alle inzendingen. Meedoen kan tot en met 14 mei 2017, op 15 mei wordt de winnaar bekend gemaakt via dit blog en Facebook.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

21 thoughts on “Crea-hop: Otium Sweater + winactie”

  1. Wauw, even op de website gesnuffeld… wat een leuke patroontjes!! Ik zou het zo aan mijn mama doorspelen, maar eigenlijk krijg ik bij het zien van al die patroontjes zelf naaikriebels! Mama, tijdens de vakantie wat naailessen?!

  2. Jouw Otium is heel erg leuk geworden!
    Sofilantjes patroontjes staan hier bovenaan op de lijst met patroontjes die gemaakt worden, vooral voor ons meisje, maar soms ook voor mezelf of de jongens.

  3. Ah zo, weer een nieuwe leuke blog ontdekt!

    Super leuke trui…. Ik kan niet naaien, ik wil het zoooooo graag leren… Ik moet er echt eens tijd in gaan steken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.