Bedankjes met veel geluk

“Bedankt en we zullen het nooit nooit nooit vergeten!”, ja ik luister graag naar Gerard Ekdom op 3FM. Vorig jaar april is onze gebeuren. Ons plan was dit in het ziekenhuis te laten gebeuren. Mijn lief is verpleegkundige en bedacht dat een bedankje voor de verpleging wel op zijn plaats zou zijn. Ik ben blij dat hij aan dit soort dingen denkt! Dus in onze vluchttas zat naast het eerste pakje en een lekmat ook dit bedankje.

het zijn chupa chup lollies met daaraan een gelukspoppetje en een bedankkaartje. Simpel, lief en leuk! Het kaartje is een dubbelgevouwen strookje papier: beschreven en met een stukje tape aan de lollie vastgemaakt. Kan het poppetje er meteen niet meer afglijden.

Het was niet veel werk, maar voor je een zak vol hebt ben je toch zo weer een halve ochtend verder. Een prima klusje dus voor tijdens je zwangerschapsverlof.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.