Art, Books and Coffee – bijna een nieuw Haags event

Koffie?
Ja lekker!

Boeken?
Altijd!

Kunst?
Kan heel mooi zijn, en soms begrijp ik er niks van.

Mariska Oosterloo snapt kunst (meestal) wel. Ze studeerde niet voor niks Kunst, Cultuur en Media in Groningen. Samen met zus Natasja Oosterloo is ze nu bezig om Art, Books and Coffee op te zetten. Natasja is immers gek op boeken, schrijven en lezen (hee ze is mijn collega bij uitgeverij Eburon). Ik heb al veel gehoord van de de plannen voor ABC en volgens mij wordt het echt heel erg tof. Elk kwartaal op een zondagmiddag in Den Haag presenteren koppels van schrijvers en kunstenaars zich aan het publiek. Ze laten nieuw werk zien en horen dat ze op basis van elkaars eerdere werk maakte. ABC gaat plaatsvinden op wisselende lokaties in Den Haag.

Crowdfunding

Als het doorgaat natuurlijk. Want zo’n terugkerend event organiseer je niet gratis. Om op te kunnen starten en de eerste twee edities te kunnen organiseren hebben de zussen vijfduizend euro nodig. De bedoeling is om die binnen te halen via crowdfunding. Dat gaat via platform Voor de Kunst, daar wordt ook verder uitgelegd waar ze het geld voor nodig hebben en wat ze er mee gaan doen.

Ik heb al gedoneerd en hoop er bij te zijn tijdens de eerste editie op 20 september.

Lees meer op de website >
Of doneer direct op voordekunst.nl >

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.