Winnen: handgemaakte kinderjurk

Even terug kondigde ik het al zachtjes aan: ik ga iets weggeven! Uiteraard omdat ik vrolijk word van weggeven én omdat ik wil vieren dat deze site zo lekker loopt. Dank jullie wel daarvoor!

Deze give-away is voor de meisjesmoeders onder jullie. Het gaat om een A-lijn jurkje dat ík ga maken. Je leest het goed: ga maken. De prijs ligt dus niet al klaar op je te wachten, nee het jurkje wordt speciaal voor jouw dochter gemaakt. Ik vind het een goed idee en ik hoop jullie ook. En natuurlijk is zo’n overgooier ook lekker voor de winter: een romper of t-shirt met lange mouwen gaan er zo onder.

Wat moet je doen? Reageer hieronder, via Facebook, instagram of twitter óf stuur een email naar karin@lings.nl. Kortom reageer ergens met de maat waarin je het jurkje wilt hebben en een voorkeurskleur of beest. Ik ga alle reacties nummeren en loot een nummer. Dat doe ik zaterdagochtend 3 oktober. Zaterdagmiddag ga ik naar de stoffenmarkt in Delft en koop de stof voor de winnares. Daarna laat ik weten wie de gelukkige is.

Doe je mee?

Update 3/10/15: de lijnen zijn gesloten!

Oh ja de maten, de kleinste maat die ik kan maken is 62, de grootste 128.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

5 thoughts on “Winnen: handgemaakte kinderjurk”

  1. wat leuk zeg!!!
    Ik ben zo niet handig dus een home made jurkje lijkt me leuk. Mijn dochter heeft maat 80 en iets met uiltjes zou leuk zijn. Kleur maakt niet zoveel uit…
    Nu duimen :)

    Gr

  2. Wat een ontzettend gave actie! Mijn dochter heeft nu maat 80. Er zijn veel kleuren die haar staan, maar ook spijkerstof staat heel goed bij haar. Ikzelf vind lichtgrijs en oudroze mooi bij haar staan. Maar mocht ik winnen dan vind ik het het leukst om gewoon verrast te worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.