Vrolijk maken in het klein #1

Naast de dingen die je al op dit blog vindt zijn er ook heeeeeel veel kleine dingen die het dagelijkse leven vrolijker maken. Activiteiten of versieringen die niet een heel blog vullen maar daarom niet minder fijn zijn. Het plan is om deze een keer in de zoveel (niet vastgelegde) tijd als een lijstje te delen. Onder de noemer ‘Vrolijk maken in het klein’. Als je zelf nog kleinigheidjes hebt of je herkent sommige van de genoemde dingen, dan hoor ik het graag in de reacties.

 • Een cappuccino kan ook prima in een real life size Legomok, hier te koop.
 • En in plaats van cacao erbovenop kun je er best eens wat vrolijke discodip op gooien.
 • Om je peuter even wat door te laten lopen: ga een meter of drie in de richting staan waar je heen wilt met je benen als een poortje uit elkaar. Daag je peuter uit eronder door te lopen en ga daarna weer een paar meter verder staan. Voor je het weet sta je waar je wezen moet.
 • Draag eens een panty als top onder een jurkje: gewoon het kruis eruit knippen en je trekt het aan. Zo kun je al die jurkjes met korte mouwen ineens langer aan.
 • Onze peuter is gek van helicopters. Soms tik ik hem hoog op en, leg ik hem met zijn buik op mijn hoofd en draaien we rondjes. Natuurlijk blijf ik hem vasthouden, het is lachen gieren brullen. En soms gebruik ik dit spelletje ook om hem meteen naar de commode te laten vliegen.
 • Pakjes en zakjes in de keuken die open zijn plak ik dicht met een vrolijk stukje washi tape. 

   
 

  The following two tabs change content below.
  Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

  Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

  6 thoughts on “Vrolijk maken in het klein #1”

  1. Ik werd al vrolijk van het blogje, moet je nagaan :) Leuk ook het idee van ‘het poortje’ om je kind door te laten lopen. Ik deed vroeger stop-go met ze. Als we ergens liepen en ik zei stop moesten ze stoppen en bij go weer lopen, een soort van stopdans als het ware. Liepen ze ook ongemerkt goed door!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.