Mini-boeketje dat eigenlijk tuinafval was

Mijn balkon is een gezellig rommeltje. Er staan allerlei potten en daarin allerlei groenten en kruiden. Mijn moesbalkon! Het gaat niet om de opbrengst, dat blijft op een balkon toch beperkt, maar om het plezier van het zelf laten groeien van eten.

In een van de potten staan radijsjes. Dat groeit lekker snel en is makkelijk om te verbouwen. Bovendien staan de schijfjes echt heel mooi in een salade en is een bos radijs uit de supermarkt altijd te veel. In onze vakantie is een deel van de radijsjes, die toch niet groot genoeg waren om te oogsten, doorgeschoten. Zonde zou je denken. Tot er mooie bloemetjes in kwamen!

De bloemen heb ik nog even laten staan op het balkon. Maar na een week werd het toch tijd om de pot weer te gaan gebruiken voor nieuwe radijsjes. De stelen met bloemetjes heb ik afgeknipt en samengebonden met een kanten lint. Dat heb ik in een borrelglas gezet met een smal washitape eromheen. Het vrolijkt nu de salontafel op!

De washitape komt van de Hema. 

Het borrelglas van de Lidl, in een vorig leven zat er een toetje in.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.