Bosdieren kinderkamer – korting bij ‘Gewoon Leuk x 4’

Ja, deze wil ik!!! Een tof egelkussen dat helemaal past bij de bosdierenkamer van onze kleine. Zie je al voor je hoe dat lekker in de stoel ligt? Past perfect bij onderstaande muziekdoos die ik via DaWanda bij Essie’s kocht.

Dawanda lijkt op het meer bekende Etsy. Je vindt binnen de site honderden kleine winkels van verschillende creatieve verkopers. Veel handgemaakt spul en unieke stukken. Je handelt direct met de verkoper, DaWanda zorgt voor het gemak voor ons consumenten en eigenlijk ook voor de makers. Zij hoeven geen eigen webwinkel op te zetten en zijn goed vindbaar.

Het egelkussen vond ik in de webshop ‘Gewoon Leuk x 4’ van Angela Melis (voor de duidelijkheid dat is dus niet binnen DaWanda). ‘Gewoon leuk x 4’ kwam ik deze week voor het eerst tegen en is echt heel leuk! Logisch als je ziet wat de categorieën zijn: voor in huis, voor jou, papierwaren, voor de kinderen en feest & trakteren. Sluit behoorlijk aan bij de categorieën binnen Maak het Vrolijk. Ik zou gemakkelijk binnen elke categorie op deze website een blogpost kunnen plaatsen rondom een product van ‘Gewoon Leuk x 4’.  Het egelkussen gaat in ieder geval op mijn lijstje, samen met het mintgroene dekentje van fleece dat ook hieronder staat uit dezelfde webwinkel.

Koop hier de muziekdoos (€29,50)
Koop hier het egelkussen (€16,50)
Koop hier de mintgroene deken (€21,50)

Vergeet niet nog even verder te neuzen bij Angela, tot en met september krijg je op alles 25% korting met de kortingscode ‘Summersale’.

The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

1 thought on “Bosdieren kinderkamer – korting bij ‘Gewoon Leuk x 4’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.